Свободно време

Тест с карти разкрива как да постигнете хармония

Какво е нужно да промените, за да бъдете щастливи

02.05.2018г. / 07 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: zen-magazine.com

Снимка: zen-magazine.com

Пред вас има 4 красиви карти. Изберете една от тях и вижте какво ще разкрие за живота ви.

Номер 1 – Карта на радостта и надеждата

Ако изборът ви се е спрял на тази карта, то знайте, че ви очакват дни на промяна. Всичко, което ви се е случило досега е било, защото е трябвало да учите, да растете и да станете по-силни. Сега е време всеки ден да започвате деня си с поглед към слънцето и да вярвате, че най-доброто предстои.

Живейте живота си с повече надежда, защото сега е вашето време да блеснете, да опитате нови неща, за които досега не сте имали смелост. Вселената винаги подкрепя тези, които мислят позитивно и могат да формулират точно своите желания. Живейте всеки ден с радост и вълнение.

Тест: Кое пролетно цвете сте?

Номер 2 – Карта на спокойствието, мира

Ако изборът ви се е спрял точно на тази карта, знайте, че за повечето от събитията в живота ви вие носите отговорност. За отношението на хората, за нещата, които преживявате. Гневът и яростта никога не са добри съветници. Не забравяйте, че сега е моментът да проявите повече мъдрост.

Научете се да се изправяте пред гнева с любов. Няма да ви бъде лесно, но постепенно ще забележите колко по-хубави ще стават дните ви, когато привличате към себе си благосъстояние, любов и просперитет. Бъдете спокойни и не позволявайте някои хора да ви завлекат в бурята на интриги и конфликти.

6 правила на живота, валидни за всеки

Номер 3 – Карта на честността и отговорността

Тази карта ви пита какво направихте днес, за да се доближите до мястото, на което искате да бъдете? 

Не забравяйте, че вашите съдба и живот са във вашите ръце. Поради тази причина, дефинирайте целите си, заредете себе си със сила, любов и смелост и се движете напред, всеки ден по пътя към вашите мечти.

Свързани статии

Когато знаете какво искате и го искате достатъчно силно, винаги ще намерите начин да го постигнете. Бъдете силни и нека малките трудности да не ви отказват от целите ви.

Номер 4 – Карта на въображението и новите възможности

Време е да погледнете живота си с нови очи. Може би напоследък все бързате и така пропускате чудесни неща, съобщенията, които животът ви изпраща. Вселената ви изпраща послания. Време е да забавите малко темпото. Да си зададете някои въпроси, да потърсите отговорите им. Наблюдавайте внимателно знаците, защото животът не спира да ви говори и да ви показва правилния път.

 

Коментирай